Direct naar project

Klik hieronder op een plaats om de projecten in deze plaats te bekijken.

Alphen (NB)

Amersfoort

Apeldoorn

Baarn

Barneveld

Barneveld

Bennekom

Breda

Bunschoten

Bunschoten-Spakenburg

Dongen

Driebergen

Ede

Elden (Arnhem)

Elst (GLD)

Ermelo

Etten-Leur

Harskamp

Hengelo (GLD)

Heteren

Kaatsheuvel

Kesteren

Kootwijk

Kootwijkerbroek

Lunteren

Nieuwegein

Nijkerk

Nijkerkerveen

Nunspeet

Oene

Putten

Raamsdonk

Renkum

Renswoude

Rijen

Roermond

Roosendaal

Scherpenzeel

Soesterberg

Terheijden

Tiel

Utrecht

Veenendaal

Velp

Voorthuizen

Vught

Wageningen

Waspik

Wekerom

Wouw

Zutphen

Zwartebroek

Stedenbouwkundige opzet vogelvlucht

Renkum DonBosco

Gemeente Renkum en De Bunte Vastgoed sluiten intentieovereenkomst voor herontwikkeling

 

RENKUM - Op dinsdag 29 oktober 2019 heeft het college van b&w besloten om een intentieovereenkomst te sluiten met De Bunte Vastgoed BV. Doel is om te onderzoeken of de locatie aan de Groeneweg 38 en Don Boscoweg 17/19/23 herontwikkeld kan worden naar woningbouw. Het idee is dat in het gebied zowel koop- als huurwoningen worden ontwikkeld.

 

De Bunte Vastgoed sluit naast met de gemeente Renkum de intentieovereenkomst ook met de Parochie Zalige Titus Brandsma en woningcorporatie Vivare, de overige eigenaren in het plangebied. Woningcorporatie Vivare neemt daarnaast ook de sociale huurwoningen voor haar rekening. Met deze vier partijen overeenkomst verwacht de gemeente een herontwikkeling tot stand te kunnen brengen die bijdraagt aan een verbetering van kwaliteit van het plangebied.

 

Informatieavond

 

Woensdag 20 november 2019 tussen 19.30 uur en 20:30 uur in het MFC Doelum, aan de Hogenkampseweg 45 te Renkum. (locatie: in de horecaruimte beneden)

 

U kunt vrij inlopen tussen de genoemde tijden, er zal geen presentatie plaatsvinden. Wel kunt u informatie krijgen over het plan en uiteraard krijgt u inzage in het nu voorliggende schetsontwerp van de woningen.

 

Doel van de bijeenkomst is u te informeren over de nieuwbouw op het terrein van voormalig aannemersbedrijf Kranen en de Don Bosco school. Wij vinden het van belang u als omwonende kennis te laten nemen van deze ontwikkeling en u de gelegenheid te geven hierover vragen te stellen.

 

Tijdens deze avond zijn er ook vertegenwoordigers van de gemeente Renkum aanwezig. Uw aanwezigheid wordt op prijs gesteld. Voor een kopje koffie en een drankje wordt gezorgd.

Meld u aan als belangstellende