Direct naar project

Klik hieronder op een plaats om de projecten in deze plaats te bekijken.

Alphen (NB)

Amersfoort

Apeldoorn

Baarn

Barneveld

Barneveld

Bennekom

Breda

Bunschoten

Bunschoten-Spakenburg

Dongen

Driebergen

Ede

Elden (Arnhem)

Elst (GLD)

Ermelo

Etten-Leur

Harskamp

Hengelo (GLD)

Heteren

Kaatsheuvel

Kesteren

Kootwijk

Kootwijkerbroek

Lunteren

Nieuwegein

Nijkerk

Nijkerkerveen

Nunspeet

Oene

Putten

Raamsdonk

Renkum

Renswoude

Rijen

Roermond

Roosendaal

Scherpenzeel

Soesterberg

Terheijden

Tiel

Utrecht

Veenendaal

Velp

Voorthuizen

Vught

Wageningen

Waspik

Wekerom

Wouw

Zutphen

Zwartebroek

2

Dongen Achter De Banken

Aan de Hoge Ham en achter de Minister Aalberselaan is De Bunte Vastgoed bezig met de herontwikkeling van 'het binnengebied achter de banken'. Het nieuwbouwplan bestaat uit de ontwikkeling van 6 appartementen en 10 levensloopbestendige bungalows. 

Tussen de huidige Rabobank en de ABN Amro komt er een kleinschalig appartementencomplex met 6 appartementen. De ruime drie-kamer-appartementen kijken uit over de Hoge Ham en op de begane grond hebben beide appartementen een tuin aan het binnenterrein. Daarnaast wordt er een nieuw parkeerterrein ontwikkeld met meer dan voldoende parkeerplaatsen voor beide banken en het nieuwe appartementengebouw. 

Op het achterterrein komen 10 levensloopbestendige bungalows. Het worden vrijstaande- en vrijstaand geschakelde bungalows met mooie tuinen en een slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast heeft elke woning één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. In het openbaar gebied tussen de woningen worden tevens voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd voor de bezoekers en de tweede auto. 

Heeft u interesse?
Op dit moment staan wij aan de beginfase van de bestemmingsplanprocedure en kunnen wij nog geen voorspelling doen over het moment van start verkoop. Als u interesse heeft in één of meerdere woningen binnen het nieuwbouwplan, kunt u zich hieronder inschrijven als belangstellende. Zodra wij meer informatie hebben over het nieuwbouwplan, zullen wij u middels een nieuwsbrief op de hoogte houden. 

Meld u aan als belangstellende