Direct naar project

Werken bij De Bunte Vastgoed

De Bunte Vastgoed is als bedrijf volop in ontwikkeling, daarom kunnen wij een uitstekende baan bieden die bij jou past. Afhankelijk van je vooropleiding en affiniteiten bieden we de mogelijkheid om in de projectontwikkeling een zelfstandige en uitdagende functie te vervullen. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Arbeidsomstandigheden
Wie kiest voor een baan bij De Bunte Vastgoed is verzekerd van interessant en afwisselend werk met doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werksfeer en een enthousiast team van collega's.

Openstaande vacatures
Omschrijving opdracht
Als projectontwikkelaar zijn wij opzoek naar een enthousiaste student die affiniteit heeft met vastgoed. Wij realiseren als ontwikkelaar zo’n 400 woningen per jaar vanuit onze vestigingen in Ede en Breda.
Wij zijn opzoek naar een student die wil mee werken aan onze projecten. Dit kan bijvoorbeeld in de initiatieffase zijn door het maken van een haalbaarheidsanalyse, maar ook de verkoopfase waarbij marketing van groot belang is. Dat wil zeggen communicatie-uitingen van bouwprojecten via sociale- en lokale media waarbij actief wordt meegedacht en meegewerkt aan de opbouw van brochures, websites, facebook en alle bijkomende media. 
Kortom je wordt als stagiair betrokken in het gehele ontwikkelingsproces. 

Specifieke vaardigheidseisen
- Affiniteit met vastgoed
- Proactief
- Kennis van marketing
- Accuraat
- Zelfstandigheid

Sollicitatie richten aan
De Bunte Vastgoed
T.a.v. de heer drs. C. de Jong
Amsterdamseweg 34a
Postbus 8029
6710 AA Ede

Telefoon: (0318) 69 33 70

Een overzicht
van onze projecten

De Bunte Vastgoed ontwikkelt woningbouw- en utiliteitsprojecten door heel Nederland. Maak kennis met onze projecten en maak hieronder uw keuze.

Selecteer op
Uitgebreid overzicht

De Bunte Bode

Wilt u de Bunte Bode ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in.