Direct naar project

Energieweg

Bunschoten Energieweg

Oplevering bedrijfs- en kantoorruimte binnen een jaar gerealiseerd

Voor de bedrijven DEVENTit BV, Facto Geomeetdienst en STYLE High Tech heeft De Bunte binnen één jaar haar huisvesting gerealiseerd. De totale huisvesting omvat 840 vierkante meter kantoorruimte en 420 vierkante meter bedrijfsruimte.

De bedrijven DEVENTit BV en Facto Geomeetdienst hebben de kantoorruimte in gebruik genomen. DEVENTit is een onafhankelijk en innovatief softwarehuis. Zij zijn gespecialiseerd in markt- en klantspecifieke oplossingen op het gebied van collectiebeheer, multimedia- en administratieve software. Geomeetdienst is een bureau voor landmeetkunde en begeeft zich al sinds 1966 op de meest uiteenlopende werkterreinen. Met ongeveer 70 gespecialiseerde medewerkers bieden zij landmeetkundige dienstverlening.

Voor STYLE High Tech heeft De Bunte Vastgoed in het verleden een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg te Bunschoten ontwikkeld. Dit bedrijfspand werd te klein voor STYLE High Tech en zodoende zochten zij naar een uitbreiding. Deze uitbreiding hebben ze gevonden in dit pand aan de Energieweg te Bunschoten. STYLE High Tech betrekt hier circa 420 vierkante meter bedrijfsruimte.