Direct naar project

sans souci

Dongen Sans Souci

Dankzij de aansprekende architectuur mocht dit plan rekenen op veel animo. De woningen zijn mooi ingepast in de bestaande omgeving. Het plan bestaat
uit 8 halfvrijstaande woningen, 2 vrijstaande woningen en een rij van 4 woningen. Binnen 4 maanden werd dit project volledig verkocht.

Kenmerkend voor het project Sans Souci is de karakteristieke vormgeving en de grote diversiteit aan woningtypen. De ruime woningen hebben veelal grote raampartijen waardoor ze erg veel lichtinval hebben. De vrijstaande, hoek- en middenwoningen zijn eenvoudig levensloopbestendig te maken door het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De straten waaraan de woningen gerealiseerd gaan worden zijn verkeersluw omdat er geen doorgaand verkeer plaatsvindt. De openbare ruimte wordt groen aangekleed en er wordt voldoende parkeergelegenheid gecreëerd. In de directe omgeving van de nieuwe woningen zijn diverse speelvoorzieningen, een basisschool en een medisch centrum. De locatie ligt ook op loopafstand van het centrum met winkels, restaurants en eetcafés. Kortom een ideale locatie om zorgeloos te wonen.

De 14 woningen in Sans Souci zijn in 2016 opgeleverd.