Direct naar project

JLN

Etten-Leur JLN Transport

Nieuwbouw JLN Transport B.V. te Etten-Leur

Sinds de start van JLN in 1995, destijds als koeriersdienst, wordt deze nieuwe locatie inmiddels het vierde adres in Etten-Leur. “Het succes van JLN, het voortdurend uitbreiden van het dienstenpakket en de groei van de klantenkring”, maken het verantwoord en noodzakelijk een nieuw bedrijfspand te betrekken.

De Bunte heeft samen met de eigenaar van JLN Transport, Gerrit Nijkamp, een zeer efficiënt gebouw ontwikkeld, dat volledig is afgestemd op de eisen van de klanten en de wensen van de eindgebruiker. Het gebouw staat aan de Zwarthoofd op industrieterrein Vosdonk-West in Etten-Leur.

De kavel heeft een oppervlakte van maar liefst 7000m². Hierdoor is er op het terrein voldoende ruimte voor het parkeren en manoeuvreren van personenauto’s en vrachtwagens en kan de bedrijfsruimte in de toekomst nog fors uitgebreid worden. Daarnaast is er op het buitenterrein ook een wasplaats gerealiseerd.

Het gebouw heeft een bedrijfsruimte van 1500 vierkante meter met een vrije hoogte van ca. 9,5 meter en een vloer die belast kan worden tot 4000kg/m². Op de hoek aan de voorzijde is boven de loading docks een uitkragende kantoorverdieping (ca. 400 m²) gerealiseerd, waardoor het gebouw een robuuste uitstraling krijgt.