Page 124 - Rengerswetering - Het Derde Eiland - Fase 2
P. 124

 Bouwer
van oudsher
 In 1870 is de grondlegger van Bouwbedrijf Van Grootheest BV begonnen als dorpstimmerman in Bennekom en heeft de groei van Bennekom, door de jaren heen, mede bepaald hoe wij geworden zijn. Inmiddels is Bouwbedrijf van Grootheest BV uitgegroeid tot een middelgrote bouwonder­ neming gevestigd in Ede met veel opdrachtgevers ook buiten de provinciegrens van Gelderland.
ALLROUND BOUWBEDRIJF
Bij Bouwbedrijf Van Grootheest kunt u terecht voor nieuwbouwwoningen, utiliteitsbouw, maar ook voor turnkey-projecten, onderhoud, renovatie en restauratiewerkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over een moderne timmerfabriek (Timmer- fabriek Kernhem) in Ede. Met name vanuit eigen vastgoedontwikkeling maar ook via aanbeste- dingen en middels samenwerkingsverbanden, is ons Bouwbedrijf Van Grootheest BV betrokken bij uitdagende, grote en kleine projecten.
VAKMANSCHAP
Wij bouwen dus al 150 jaar en zijn uitgegroeid tot een bedrijf met 120 vaste medewerkers. Door
goede interne en externe afspraken te koppelen aan expertise en vakmanschap heeft Bouwbedrijf Van Grootheest BV een eigen plaats verworven in de bouwwereld.
STABIELE BOUWPARTNER
Bouwbedrijf Van Grootheest BV is tot op de dag van vandaag nog altijd een familiebedrijf dat wordt gekenmerkt door een platte, informele orga- nisatiestructuur. ,,Onze opdrachtgevers profiteren van een goede, professionele en stabiele bouw- partner en tegelijkertijd van onze uiterst persoonlijke aanpak. Ontzorgen van onze klanten staat hoog in ons vaandel.’’ Bouwbedrijf Van Grootheest is ook een veelgevraagd bouwpartner voor particulieren.
               124
   122   123   124   125   126