Aardgasloos

Zoek uw woning
Type woning
Prijsklasse
Perceeloppervlakte

Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk CO2- uitstoot. Om dit te realiseren gaan alle huishoudens van het aardgas af. In Smachtenburg wordt dan ook geen gasnet meer aangelegd. Uw woning in Smachtenburg is daarmee klaar voor de toekomst!

NATUUR OP Z’N MOOIST
De woningen in Smachtenburg worden verwarmd door middel van een warmtepomp. Dit is een milieuvriendelijke en aardgasloze manier om uw huis te verwarmen en u te voorzien van warm water in de badkamer en keuken. De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht om hiermee het huis te verwarmen. De buitenlucht is de energiebron. Er wordt warmte uit de buitenlucht onttrokken en overgedragen aan het koudemiddel. Het binnendeel zet dit om in bruikbare energie om het huis te verwarmen en is direct aangesloten op het verwarmingssysteem, tevens zorgt de binnenunit voor de opwarming van een boilervat voor warm tapwater.

ZONNEPANELEN
Een warmtepomp draait op stroom: hierdoor verbruikt uw woning geen gas meer. De benodigde elektriciteit wordt voor een gedeelte opgewekt door de aanwezige PV-panelen op uw woning.

VLOERVERWARMING
De woningen zijn op de begane grond standaard voorzien van vloerverwarming. Dit zorgt voor een comfortabel klimaat en complete vrijheid bij de inrichting van uw huis.

© Copyright 2020 | Webdesign Ede Memorise