Regel alvast een financiële check

Op zaterdag 4 april start de verkoop van de 19 woningen in het Rosariopark. 

-    APPARTEMENTEN vanaf € 305.000,- VON
-    TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN vanaf € 359.500,- VON. 
-    VRIJSTAANDE WONINGEN vanaf € 459.500,- VON.
-    PENTHOUSES vanaf € 539.500,- VON. 

Om goed voorbereid op zoek te gaan naar uw ideale woning kunt u alvast een financiële check uitvoeren. Een financiële check is een brief van een erkend financieel adviseur op basis van een intake gesprek. In deze brief komt duidelijk naar voren dat uw financieel adviseur uw inkomen en eventuele vermogen heeft gecheckt en of u financieel daadkrachtig bent om een woning in het Rosariopark te kunnen kopen. Als u dit formulier bij uw inschrijfformulier voegt, kan dit in uw voordeel werken en krijgt u voorrang bij de eventuele toewijzing. 

Speciaal voor u als belangstellende, hebben wij de afspraak gemaakt met RABOBANK TILBURG EN OMSTREKEN dat u gratis en geheel vrijblijvend een financiële check kunt aanvragen! 

Lindy, Joris, Carlijn en Jeroen nodigen u uit, zij zijn er voor u!
Onze financieel adviseurs gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor de toekomst in Dongen. Dat doen ze in deze tijden graag zorgvuldig en digitaal. Met hun kennis van en nauwe betrokkenheid in Dongen en de nieuwbouwmarkt bespreken zij met u de mogelijkheden, zodat u weloverwogen en zelfbewust een keuze kunt maken.

 
RabobankWilt u een vrijblijvend een oriëntatiegesprek en een financiële check?
Dat kan uiteraard, makkelijk en snel via een videogesprek! Bel ons voor een afspraak via telefoonnummer (013) 537 99 11 of hier hier om online een afspraak te maken via onze website.

 
© Copyright 2020 | Webdesign Ede Memorise