Welkom op het Rosariopark

Op het Rosariopark op het huidige terrein van Garage Caron is de De Bunte Vastgoed Zuid bezig met de ontwikkeling van een nieuwbouwproject met 6 grondgebonden woningen in combinatie met 13 appartementen. Momenteel zijn wij bezig om de ruimtelijke procedure vorm te geven. Inmiddels zijn de bouwplannen met de buurt besproken op een informatiebijeenkomst. 

Binnen het project zijn wij voornemens om verschillende woning typologieën vorm te geven. Zo komen er twee vrijstaande woningen, vier twee-onder-een-kapwoningen en een appartementengebouw met 13 appartementen waarvan twee penthouses. De nieuwe woningen worden gesitueerd aan een nieuwe ontsluitingsweg en hebben ruim voldoende parkeerplaatsen. Het appartementengebouw bevindt zich in een groene, parkachtige zone. 

Belangstellende kunnen zich reeds inschrijven en zullen middels een nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen. Volg ons nu ook op Facebook!

Aanmelden

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen van het Rosariopark? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Mijn interesse gaat uit naar
Huidige situatie
© Copyright 2019 | Webdesign Ede Memorise