Welkom in Vught

Vught is een karakteristiek dorp met een eigen identiteit, diversiteit aan winkels, bijzondere cultuurhistorische bezienswaardigheden, leuke evenementen en genoeg natuur om al fietsend of wandelend van te genieten. Wat dacht u bijvoorbeeld een tocht door de Vughtse Heide of een middagje toeven aan recreatieplas de IJzeren Man? Door het uitgebreide aanbod, zijn er voldoende mogelijkheden om de dag bourgondisch af te sluiten in een van de gezellige cafés en restaurants.

Daarnaast heeft Vught een ideale ligging onder de rook van ’s-Hertogenbosch, maar kenmerkt het zich vooral door de rust en het groene karakter. 
 

Recreatie in overvloed

Voor de actieve buitenmens is er meer dan genoeg aanbod in Vught. De uitgestrekte bossen en de vele fietsroutes bieden een heerlijk podium om buiten vertier te vinden. Daarnaast staat Vught bekend om de IJzeren Man, het langste zandstrand van Brabant. Deze veelzijdige recreatieplas is ideaal voor strandrecreatie, buitensporten en wateractiviteiten, en dat in een bosrijke omgeving. 

Recreatie in overvloed
Uitstekende bereikbaarheid

Lunet 5 ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station in Vught. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is daarmee uitstekend. Binnen 15 minuten staat u bijvoorbeeld in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Daarnaast bevindt u zich binnen no-time op de N65, de uitvalsweg naar ’s-Hertogenbosch en Tilburg. De ligging van Lunet 5 is daarmee ideaal voor het woon-/werkverkeer. 

Uitstekende bereikbaarheid
© Copyright 2019 | Webdesign Ede Memorise