Lunet 5

Op de hoek van de Van de Pollstraat en de Van Heeswijkstraat is De Bunte Vastgoed Zuid bezig met de herontwikkeling van de voormalige ‘Zaal Schoonveld’. De oude zaal schoonveld wordt gesloopt en op de vrijgekomen locatie worden in totaal 20 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. 

Het totale plan bestaat uit een kleinschalig appartementencomplex met 16 fraaie 3 kamer appartementen van ca. 80 m2. De hoeken van het appartementengebouw sluiten aan op de 4 grondgebonden woningen, zo ontstaat er een aflopende overgang naar de bestaande bebouwing aan de Van de Pollstraat en de Van Heeswijkstraat. De 16 appartementen worden aangeboden in de vrije verkoop. De 4 grondgebonden woningen volgen in een tweede fase en worden later op de markt gebracht.

Een projectnaam wordt bij ons bedrijf meestal bedacht met een knipoog naar het verleden, zo ook voor Lunet 5. In de 19de eeuw is er rondom ’s-Hertogenbosch een ring van verdedigingswerken aangelegd uit vrees voor de Belgische en Franse aanvallen uit het zuiden, de lunetten. In Vught zijn er in totaal 8 lunetten aangelegd, waarvan er enkele nog zichtbaar zijn in het huidige landschap. Het vijfde lunet is voor de helft nog zichtbaar rondom de Heilige Hart kerk, de andere helft is drooggelegd en een gedeelte bevond zich exact onder het nieuwbouwplan. Vandaar dat het nieuwbouwproject de naam Lunet 5 heeft gekregen. 

Wordt u enthousiast van Lunet 5? Registreer u dan nu aan als belangstellende! Dan houden wij u middels onze nieuwsbrief op de hoogte.

© Copyright 2019 | Webdesign Ede Memorise