Page 6 - De Loohof - Buitengewoon wonen
P. 6

 WELKOM IN ERMELO
En bij voorbaat van harte welkom in het nieuwste woonhof van Ermelo: De Loohof
Ermelo is een fijn en gezellig dorp aan de rand van de Veluwe. Het centrum is gevuld met vele leuke winkels en restaurants. Door de ligging aan de rand van de Veluwe zijn er rondom Ermelo vele plekken waar u optimaal kunt genieten van de Veluwse natuur. Naast de vele voorzieningen is Ermelo erg geschikt om te wonen, werken en natuurlijk recreëren. Misschien voor u geen nieuws, omdat u al in Ermelo woont. Maar misschien maakt u door het lezen van deze brochure voor het eerst kennis met Ermelo.
    6
A.L. KLAPPE
Wethouder Ermelo
BOSRIJK
De projectnaam ‘De Loohof’ is afkomstig van het huidige recreatiepark
De Loohof, welke op deze bosrijke plek gevestigd is. Dit recreatiepark zal
plaats maken voor 21 unieke woningen ontwikkeld door De Bunte Vastgoed Oost. Het woningbouwprogramma bestaat uit vier vrijstaande woningen, zes half- vrijstaande woningen, vier hoekwoningen en zeven middenwoningen. Het hofje kenmerkt zich door zijn ruime groene opzet en de hoogwaardige luxe architec- tuur van de woningen. Door de diversiteit van woningtype is het een levendig plan geworden met als doel optimaal woongenot te creëren voor de gebruiker.
DUURZAAM
De Loohof wordt een duurzaam, en uiteraard aardgasloos, nieuwbouwplan. Deze sfeervolle brochure vertelt u er meer over en geeft u alvast een beeld van de prachtige woningen die er gerealiseerd gaan worden. Ik ben ervan overtuigd dat uw belangstelling voor een woning in De Loohof bij het doorbladeren van deze brochure alleen nog maar toeneemt.
Ik wens u daarbij veel plezier en hopelijk als uw plannen straks concreet worden; veel woonplezier in het prachtige Ermelo.


   4   5   6   7   8