Page 57 - De Loohof - Buitengewoon wonen
P. 57

Wij kennen als geen ander de weg in Midden Neder- land! Onze kantoren zijn gevestigd in Ermelo, Harderwijk, Putten, Nijkerk, Barneveld en Voorthuizen. Daarnaast vindt u bij ons alle deskundigheid onder één dak. Voor verkoop, aankoop, huur, verhuur, taxaties, verzekeringen en hypotheekadvies. Voor woningen, bedrijfsonroerend goed en landelijk vastgoed.
WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN?
Allereerst persoonlijke aandacht. Ons succes is te dan- ken aan eerlijk en betrouwbaar zaken doen. We doen wat we beloven. Service staat bij ons hoog in het vaan- del. Een nieuw huis kopen. Dat is een grote stap voor de lange termijn. Dus is het best logisch om begeleiding en advies te vragen aan een professional die elke dag bezig is met verhuizen.
Ook mag u van ons verwachten dat we kennis van zaken hebben. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij de volgende organisaties/vakgroepen:
Nederlandse Vereniging van Makelaars Nederlands Register Vastgoed Taxateurs Nederlandse Vereniging van Rentmeesters Genootschap van makelaars in Hypotheken Stichting Erkenningsregeling Hypotheken
Wij beschikken over een professioneel team van beëdigd makelaars en vastgoedspecialisten, die over een uitstekende kennis beschikken van de regionale onroe- rendgoedmarkt. Door permanente educatie blijven wij op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen.
WAT DOEN WIJ?
Wij houden ons bezig met de bemiddeling van aan- en verkoop van de meest uiteenlopende woningen en van agrarisch- en bedrijfsonroerend goed. Zowel in nieuw- bouw als bestaande bouw, van eenvoudige recreatie- woning tot luxe landhuis of buitenverblijf, kunnen
wij u van dienst zijn. Hiernaast houden wij ons bezig met taxaties voor de meest uiteenlopende doelen zoals taxaties voor financieringen, het nemen van aan- en verkoopbeslissingen, fiscale aangelegenheden, etc.
Wij zijn ondermeer gespecialiseerd in: advisering van hypotheken, projectbegeleiding, onteigeningszaken, huur- en verhuurbemiddeling, pachtzaken, bemiddeling in agrarische productierechten, advisering op het gebied van ruimtelijke ordening en milieuvergunningen.
WAAROM WIJ?
Midden Nederland Makelaars B.V. beschikt over een uit- stekende kennis van het aanbod in bestaande woningen, agrarische objecten en bedrijfsonroerend goed.
MIDDEN NEDERLAND MAKELAARS ERMELO
Daarnaast zijn wij marktleider in onze regio bij de verkoop van nieuwbouwprojecten.
Plaatselijk zijn wij vanuit onze historie een vertrouw-
de zakenpartner. Overheden, Woningcorporaties en professionele marktpartijen zijn trouwe opdrachtgevers van onze kantoren.
Doordat Midden Nederland Makelaars is aangesloten bij diverse consumentenorganisaties en vakgroepen is kwaliteit gewaarborgd en zijn wij landelijk veelvuldig in beeld op internet. Dit komt door de diverse sites van deze consumentenorganisaties die naar ons verwijzen. Daarnaast wordt er doorlopend aandacht geschonken aan onze site: www.MNM.nl
 DE LOOHOF ERMELO | 57

   55   56   57   58   59