Page 56 - De Loohof - Buitengewoon wonen
P. 56

 BRANDT MAKELAARS
INNOVATIEF, DESKUNDIG, PERSOONLIJK EN ORIGINEEL
Jou helpen met je woonvraag, dat is waar we elke dag al bijna 35 jaar lang met veel enthousiasme mee aan de slag gaan. We geloven in makelen op een authentieke manier: innovatief, deskundig, persoonlijk, origineel en met intuïtie. Als toonaan- gevende Harderwijkse makelaars staan wij stevig met onze voeten in de regionale woningmarkt. Door onze ervaring en ons uitgebreide netwerk schetsen we jou altijd een realistisch plaatje en weten we jouw woonvraag samen te beantwoorden.
De verschillende makelaars realiseren zich maar al te goed wiens belangen zij behartigen, of het nu gaat om aankoop, verkoop, nieuwbouw of taxatie. De realiteit wordt daarbij overigens niet uit het oog verloren. Brandt Makelaars beschikt over alle benodigde kennis om zowel particulieren als ook professionele marktpartijen goed van dienst te kunnen zijn met een gedegen advies of planaanpak. Zeker bij nieuwbouw- projecten wordt Brandt Makelaars door vele ontwikkelaars
en bouwers al in een vroeg stadium geconsulteerd omdat wij daarin over zeer veel ervaring beschikken.
Brandt Makelaars is een kantoor met bijna 35 jaar ervaring, gevestigd te Harderwijk en heeft als werkgebied de Noord- West-Veluwe (Harderwijk, Hierden, Ermelo, Putten, Nun- speet, Zeewolde en Biddinghuizen). Sinds de oprichting heeft Brandt Makelaars met zorg de belangen behartigd van vele partijen en is het kantoor, door haar specifieke werkwijze, een begrip geworden in de regio. Deze werkwijze, gekenmerkt door een zakelijke aanpak gecombineerd met een persoonlijke dienstverlening is door de jaren heen altijd zeer gewaardeerd en heeft gezorgd voor dikwijls terugkerende cliënten.
De medewerkers, allen woonachtig in het werkgebied, hebben nog ouderwets ‘hart’ voor de belangen van de cliënten. De lokale bekendheid van de medewerkers zorgt ervoor dat zij weten wat er in het werkgebied speelt en zodoende kunnen zij potentiële cliënten en opdrachtgevers adequaat informeren over de plaatselijke onroerend goed markt.
Brandt Makelaars is sinds de oprichting aangesloten bij de NVM en heeft zich sindsdien specifiek toegelegd op drie dis- ciplines, te weten: woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en financiële dienstverlening. Voor deze drie specialiteiten zijn inmiddels 3 zelfstandige bedrijven ontstaan: Brandt Woning- makelaars, Brandt Bedrijfshuisvesting en Brandt Hypotheken en Assurantiën. De drukbezochte eigen website, www.brandt- makelaars.nl, geeft een helder en overzichtelijk beeld van alle activiteiten binnen Brandt Woningmakelaars.
 56


   54   55   56   57   58