Page 38 - De Loohof - Buitengewoon wonen
P. 38

 WAAROM KIEZEN VOOR NIEUWBOUW?
VEILIG
Nieuwbouwhuizen zijn standaard uitgerust met een professioneel rookalarm.
En met het modernste, inbraakwerend hang- en sluitwerk.
DUURZAAM
Voor een nieuwe woning worden tegen- woordig alleen duurzame en milieuvrien- delijke materialen en technieken gebruikt. De gevels, vloeren en het dak zijn geïsoleerd conform de laatste eisen. Dit geldt niet alleen voor warmte en kou, maar ook voor
Kiest u voor een nieuwbouwwoning, dan bent u zeker van goede isolatie, een energie- zuinige installatie en modern sanitair. Het grootste voordeel van een nieuwbouwhuis is, vanzelfsprekend, dat alles spiksplinternieuw is. Nieuw is een gevoel van fris, puur, mooi. Nieuw is écht helemaal van jezelf. Onbeschreven en onaangetast. U kunt uw huis en de tuin helemaal naar uw smaak inrichten.
ZORGELOOS
Een nieuwbouwhuis is een huis zonder zorgen waar u geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw, alles doet het. Daardoor heeft uw huis de eerste vijf jaar nauwelijks onderhoud nodig.
 geluid. Een goede thermische isolatie zorgt voor meer comfort en minder stookkos- ten. Zo wordt uw woning een stuk duurzamer in vergelijking met oudere woningen en draagt u bij aan een beter milieu. Uw woning is nóg duurzamer doordat deze geen gebruik zal maken van aardgas.
COMFORTABEL
‘Oude huizen zijn sfeervolle huizen’ hoor je weleens. Maar oude huizen kunnen ook koude huizen zijn. In de winter zijn ze niet warm te krijgen en in de zomer juist niet koel. Nieuwbouwhuizen daarentegen kenmerken zich door een aangename tempera- tuur, ongeacht de tijd van het jaar. Ze zijn voorzien van extra isolerend glas en zijn ook verder goed geïsoleerd. Zo heeft u in de winter warme voeten en is het in de zomer lekker koel. Heel aangenaam en comfortabel.
   38


   36   37   38   39   40