Welkom in de Loohof

In het buitengebied van de gemeente Ermelo, nabij de gemeentegrens met Harderwijk ligt het recreatiepark De Loohof.  Op deze bosrijke locatie wordt een uniek woonhof ontwikkeld. In totaal komen er 21 nieuwbouwwoningen in diverse woningtypes en prijscategorieën. Het hofje gaat zich kenmerken door een ruime groene opzet en hoogwaardige luxe architectuur van de woningen. 

Bekijk de brochure Bekijk de prijslijst

 

Virtuele Tour

"Een kijkje in de keuken van de vrijstaande woning"
"Een kijkje in de woonkamer van de halfvrijstaande woning"

Nieuws

Geplaatst op 15 november 2019
Aanstaande dinsdag 26 november start de verkoop van 21 nieuwbouwwoningen in De Loohof. Tussen 17:00 - 19:00 uur is er een vrije inloopavond bij Bowling Harderwijk (Kolbaanweg 1, Harderwijk) waar geïnteresseerden zich voor één of meerdere bouwnummers in kunnen schrijven.
Geplaatst op 08 november 2019
De datum van de start verkoop van De Loohof is bekend! Datum: 26 november 2019 Tijdstip: 17.00 - 19.00 uur Locatie: Bowling Harderwijk, (Kolbaanweg 1 Harderwijk) Tijdens de start verkoop is de brochure, prijzenlijst en overige verkoopinformatie beschikbaar. Het is vrije inloop dus u hoeft er niet precies om 17.00 uur te zijn. INSCHRIJVEN Wij…

Aanmelden

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen van de Loohof? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Mijn interesse gaat uit naar
© Copyright 2020 | Webdesign Ede Memorise