De architect aan het woord

Zoek uw woning
Type woning
Prijsklasse
Perceeloppervlakte

Eigen sfeer

Een eigen identiteit voor een buurt is van groot belang om je thuis te kunnen voelen. Kies je voor wonen in Wekerom, dan is het duidelijk dat je kiest voor een rustige dorpse sfeer. Vandaar dat hier in de architectuur de nodige aandacht aan is gegeven.

Het plan betreft zestien woningen in Dirkjeserf, een groep woningen die zich samen met de al gerealiseerde woningen uiten door hun eigen karakteristiek. Traditioneel in vorm, materialen en kleuren. Zo worden de zadeldaken afgedekt met traditioneel gebakken dakpannen in een warme grijstint. Voor de gevels is gekozen voor enkele tinten rode bakstenen. Voor de nodige afwisseling zijn er diverse accenten, zoals horizontale spekbanden en kaders om voordeuren. Deze worden in een grijstint baksteen uitgevoerd. Juist hierdoor onderscheiden deze woningen zich en vormen ze een samenhangende groep.

Wonen is een belangrijk onderdeel van je leven. Het is altijd fijn wanneer je daar als architectenbureau een positieve bijdrage aan mag geven. Ook bij dit plan spreek ik weer de wens uit dat mensen hier gelukkig mogen wonen!

Daan Lafeber
De Jong + Lafeber Architecten

Vul hieronder uw gegevens in om de informatie te ontvangen. U kunt hierbij kiezen om de informatie hardcopy te ontvangen via de post of digitaal via de mail.

Ik wil de informatie ontvangen
© Copyright 2020 | Webdesign Ede Memorise