Welkom in de Rekenkamer Roermond

De herenhuizen en appartementen worden duurzaam gebouwd zonder gasaansluiting. Alle woningen zijn standaard voorzien van een luchtwarmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en gebalanceerde ventilatie met WTW. Daarnaast is elke woning uitgerust met een complete keuken en luxe sanitair. 

- De HERENHUIZEN worden aangeboden vanaf €329.500,- VON 
- De APPARTEMENTEN worden aangeboden vanaf €309.500,- VON  

INFORMEER NAAR DE ACTUELE VERKOOPSTAND

Op woensdag 25 september is de verkoop gestart van de herenhuizen, appartementen en het penthouse. Heeft u interesse in een of meerdere woningen in De Rekenkamer? Informeer dan bij één van onze makelaars naar de actuele verkoopstand.

JACK FRENKEN MAKELAARS EN ADVISEURS
info@jackfrenken.nl | 0475 – 335 225

MAAT MAKELAARS
info@maatmakelaars.nl | 0475 – 351 970

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent de start verkoop? Meld u dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Nieuws

Geplaatst op 26 september 2019

Beste belangstellende voor nieuwbouwproject ‘De Rekenkamer’,

Gisteren op 25 september vond de start verkoop plaats van De Rekenkamer in Roermond. We hebben genoten van de mooie opkomst met veel enthousiaste bezoekers. Wij hebben u met veel plezier mogen…

Geplaatst op 13 september 2019

Het is bijna zover! Op WOENSDAG 25 SEPTEMBER tussen 18:30 en 20:00 start de verkoop van De Rekenkamer. Tijdens deze inloopavond kunt u de brochure in ontvangst nemen. Bij deze brochure behoren ook de prijslijst en een…

Geplaatst op 03 september 2019

Op WOENSDAG 25 SEPTEMBER tussen 18:30 en 20:00 uur start de verkoop van de 18 herenhuizen en 13 appartementen in De Rekenkamer.

De herenhuizen en appartementen worden duurzaam…

Wilt u graag op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen van De Rekenkamer Roermond? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden. En vergeet niet onze Facebookpagina te liken! 

Mijn interesse gaat uit naar
Huidige situatie
Waar heeft u ons gevonden?
© Copyright 2020 | Webdesign Ede Memorise