Welkom in de Rekenkamer Roermond

Centraal in de historische binnenstad van Roermond is De Bunte Vastgoed Zuid bezig met de herontwikkeling van een verouderd kantorencomplex. Het gesloten bouwblok bevindt zich tussen de Lindanusstraat, de Heilige Geeststraat en de Bethlehemstraat. Het nieuwbouwplan draagt de naam ‘De Rekenkamer’ en dit is een verwijzing naar de oude Roermondse Reeckenskamer, welke van ca. 1665 tot 1685 op de locatie was gehuisvest.

Binnen het project worden verschillende woningtypologieën vormgegeven. De monumentale gevel aan de Lindanusstraat wordt instandgehouden. Achter de monumentale gevel en op de hoek van de Heilige Geeststraat worden 13 appartementen gerealiseerd. Alle overige bestaande opstallen worden gesloopt en in totaal worden er 31 nieuwe woningen gerealiseerd.

Alle herenhuizen en appartementen zijn in juni 2020 verkocht en zijn de sloop- en bouwwerkzaamheden van start gegaan.  

 

 

Nieuws

Geplaatst op 26 september 2019

Beste belangstellende voor nieuwbouwproject ‘De Rekenkamer’,

Gisteren op 25 september vond de start verkoop plaats van De Rekenkamer in Roermond. We hebben genoten van de mooie opkomst met veel enthousiaste bezoekers. Wij hebben u met veel plezier mogen…

Geplaatst op 13 september 2019

Het is bijna zover! Op WOENSDAG 25 SEPTEMBER tussen 18:30 en 20:00 start de verkoop van De Rekenkamer. Tijdens deze inloopavond kunt u de brochure in ontvangst nemen. Bij deze brochure behoren ook de prijslijst en een…

Geplaatst op 03 september 2019

Op WOENSDAG 25 SEPTEMBER tussen 18:30 en 20:00 uur start de verkoop van de 18 herenhuizen en 13 appartementen in De Rekenkamer.

De herenhuizen en appartementen worden duurzaam…

De Rekenkamer Roermond

© Copyright 2020 | Webdesign Ede Memorise