Informatiebijeenkomst

Vanwege de beperkingen rondom het coronavirus (Covid-19) hebben wij gezocht naar een alternatieve manier om omwonenden en andere belangstellenden te informeren over de voorgestelde ontwikkeling van het plangebied. Op deze website vindt u meer informatie over dit project. 

U kunt hier een online presentatie zien en verschillende onderdelen van het voorlopig ontwerp bekijken, zoals de situatie, plattegronden, doorsnede en impressies. Verder leest u hoe u vragen kunt stellen of opmerkingen kunt doorgeven. Dat kan onder andere via het reactieformulier.

Vindt u  het prettiger om ons persoonlijk vragen te stellen? Dan bent u welkom op de informatiebijeenkomst op: 

Datum:  zaterdag 11 juli 2020
Tijd:  van 11.00 tot 13:00 uur (na aanmelding wordt u ingedeeld in een tijdvak)
Locatie:  De Cammeleur, Hoge Ham 126 te Dongen

Op de informatiebijeenkomst worden geen extra dingen getoond dan op deze website.

Let op: In verband met corona is het is belangrijk dat u zich van tevoren aanmeldt voor deze bijeenkomst. Dit kan vanaf 3 juli via onderstaand aanmeldformulier. Op basis van het aantal aanmeldingen zullen wij een indeling maken in verschillende tijdvakken. Dit om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk aanwezig zullen zijn.

Omdat wij niet op voorhand kunnen inschatten hoeveel aanmeldingen we krijgen en wanneer de aanmeldingen binnen komen, kan het zijn dat wij u pas op donderdag 9 juli of vrijdag 10 juli kunnen informeren over het tijdvak waarin u de bijeenkomst kunt bezoeken. Als dit eerder mogelijk blijkt, zullen we dat uiteraard eerder doen. Wij hopen op uw begrip voor deze omstandigheden.

© Copyright 2020 | Webdesign Ede Memorise