Welkom bij de Lage Meenten Fase II

In de uitbreidingswijk Wim Boonsstraat in Raamsdonk start De Bunte Vastgoed Zuid op zaterdag 4 april met De Lage Meenten Fase II. In dit nieuwbouwplan worden 6 energieneutrale, levensloopbestendige woningen gerealiseerd, bestaande uit 2 vrijstaande- en
4 twee-onder-een-kapwoningen
 
- TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN vanaf € 405.000,- VON. 
- VRIJSTAANDE WONINGEN vanaf € 469.500,- VON.
 
Heeft u interesse in één van de nieuwbouwwoningen, dan kunt u hieronder het aanvraagformulier volledig invullen en opsturen. Als u dit uiterlijk op vrijdag 3 april heeft gedaan, ontvangt u deze op zaterdag 4 april in uw mailbox. Op maandag 6 april zullen wij de verkoopdocumentatie per post verzenden, deze zal dan naar alle waarschijnlijkheid op dinsdag/woensdag bij u op de mat vallen. Vanaf deze maandag is tevens alle verkoopdocumentatie op te vragen bij één van onze makelaars. Contactinformatie vindt u onderaan deze pagina. 
 
Wij vinden het erg jammer dat wij u niet persoonlijk te woord kunnen staan bij een start verkoop evenement, maar vragen uw begrip voor de ontstane situatie om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Zowel uw gezondheid als die van de mensen om ons heen vinden wij op dit moment belangrijker! 
 
Als u vragen heeft over het project of de verkoopprocedure kunt u te allen tijden contact opnemen met het verkoopteam, wij staan voor u klaar! 

Vraag de brochure aan

Laat hieronder uw gegevens achter om de brochure aan te vragen. U kunt hier aangeven of u de brochure per post of digitaal wilt ontvangen.

Ik heb interesse in
Ik wil de brochure ontvangen
Dit makelaarskantoor mag contact met mij opnemen

© Copyright 2020 | Webdesign Ede Memorise