WELKOM IN HET ALEXIAHOF

Aan de Julianastraat is De Bunte Vastgoed Zuid bezig met de herontwikkeling van het voormalige terrein van garagebedrijf Hommel. Het nieuwbouwplan is gelegen in de Prinsessenbuurt in Waspik en draagt de naam ‘Alexiahof’. Het bestaande garagebedrijf wordt gesloopt en op deze locatie worden 12 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Het Alexiahof bestaat uit een ontwikkeling van 6 grondgebonden woningen in combinatie met een kleinschalig appartementsgebouw met 6 appartementen. Daarnaast wordt er voldoende parkeergelegenheid gerealiseerd.

INSCHRIJFPERIODE GESLOTEN!

Op vrijdag 24 mei zijn alle woningen in het Alexiahof toegewezen. Heeft u nog interesse, informeer dan naar de actuele status bij één van onze makelaars. 

Van den Bosch Makelaars: m@kelaar.com
De Makelaars van Altena: sprang-capelle@dmva.nl
 

Nieuws

Geplaatst op 20 mei 2019

Op 15 mei vond de start verkoop plaats van het Alexiahof in Waspik. Er was een mooie opkomst met veel enthousiaste bezoekers en er is bijzonder veel belangstelling getoond voor de woningen en appartementen. Wij hebben u met veel plezier mogen ontvangen en uitleg…

Wilt u graag op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen omtrent het Alexiahof in Waspik? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor onze nieuwsbrief. En vergeet niet onze Facebookpagina te liken! 

Mijn interesse gaat uit naar
Huidige situatie
© Copyright 2020 | Webdesign Ede Memorise