Achter de Banken

Aan de Hoge Ham en achter de Minister Aalberselaan is De Bunte Vastgoed bezig met de herontwikkeling van het binnengebied ‘Achter de Banken'. Het nieuwbouwplan bestaat uit de ontwikkeling van 6 appartementen en 10 levensloopbestendige bungalows.

Tussen de huidige Rabobank en de ABN Amro komt er een kleinschalig appartementencomplex met 6 appartementen. De ruime drie-kamer-appartementen kijken uit over de Hoge Ham en op de begane grond hebben beide appartementen een tuin aan het binnenterrein. Daarnaast wordt er een nieuw parkeerterrein ontwikkeld met meer dan voldoende parkeerplaatsen.

Op het binnenterrein komen 10 levensloopbestendige bungalows. Het worden vrijstaande- en vrijstaand geschakelde bungalows met mooie tuinen en een slaap- en badkamer op de begane grond. Daarnaast heeft elke woning één of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. In het openbaar gebied tussen de woningen worden tevens voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd voor de bezoekers en een tweede auto.

Wordt u enthousiast van de nieuwbouwwoningen? Registreer u dan nu aan als belangstellende! Dan houden wij u middels onze nieuwsbrief op de hoogte.

© Copyright 2021 | Webdesign Ede Memorise