Direct naar project

vogelvlucht

Waspik Julianastraat 36 in Waspik

Julianastraat 36 te Waspik

Via deze pagina willen wij u namens De Bunte Vastgoed Zuid graag informeren over de actuele ontwikkelingen omtrent de locatie “Garagebedrijf Hommel” aan de Julianastraat 36 in Waspik. Wij hebben deze locatie gekocht van de Woningstichting Geertruidenberg (WSG) met het voornemen om deze te (her)ontwikkelen naar woningbouw. De afgelopen periode hebben wij daarvoor verschillende onderzoeken uitgevoerd en zijn wij met een architect aan de slag gegaan om een plan uit te werken.

Op woensdag 19 april 2017 heeft een eerste informatieavond plaatsgevonden voor omwonenden. Deze avond werd druk bezocht. De komende periode zullen wij samen met de gemeente Waalwijk verder overleggen over de op te starten bestemmingsplanprocedure.

Ons plan bestaat vooralsnog uit de realisatie van 6 grondgebonden (rij)woningen en 6 appartementen. Het kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel groen en voldoende parkeergelegenheid. 

Heeft u interesse in of wilt u meer weten over de woningen of appartementen in dit plan, dan vragen wij u geheel vrijblijvend als belangstellende te registreren. U wordt dan geïnformeerd zodra er nieuws is over dit project. 

Meld u aan als belangstellende