Direct naar project

Klik hieronder op een plaats om de projecten in deze plaats te bekijken.

Alphen (NB)

Amersfoort

Apeldoorn

Arnhem

Baarn

Barneveld

Bennekom

Beuningen

Breda

Bunschoten

Bunschoten-Spakenburg

Dongen

Driebergen

Ede

Eefde

Elden (Arnhem)

Elspeet

Elst (GLD)

Ermelo

Etten-Leur

Gorinchem

Harderwijk

Harskamp

Heerde

Heteren

Hoog-Keppel

Kaatsheuvel

Kesteren

Kootwijk

Kootwijkerbroek

Laag-Soeren

Leusden

Lunteren

Nieuwegein

Nijkerk

Nijkerkerveen

Nunspeet

Oene

Oudenbosch

Putten

Raamsdonk

Renkum

Renswoude

Rijen

Rockanje

Roermond

Roosendaal

Schalkwijk

Scherpenzeel

Soest

Soesterberg

Terheijden

Terschuur

Tiel

Twello

Utrecht

Vasse

Veenendaal

Velp (GLD)

Voorthuizen

Voorthuizen

Vught

Wageningen

Waspik

Wekerom

Woudenberg

Wouw

Zeist

Zutphen

Zwartebroek

Ik heb belangstelling

Wilt u op de hoogte gehouden worden van een project? Selecteer deze dan hieronder en laat uw gegevens achter in het belangstellendenformulier.

Dr. Willem Dreeslaan

Dongen De Post en De Nijverheid

20 appartementen en commerciële ruimtes

We hebben het project De Post en de Nijverheid genoemd. De Post is uiteraard een verwijzing naar het voormalige postkantoor aan de Hoge Ham. De Nijverheid komt voort uit het gegeven dat in de gebieden achter de Hoge Ham vroeger veel handel, industrie en ambachtelijke nijverheid plaatsvond. Aan de Hoge Ham werd gewoond in grote villa’s en aan de achterzijde werd gewerkt in ambachtelijke werkplaatsen. Wij vinden het altijd interessant om nieuwe gebouwen een stukje herkenbaarheid van de historie mee te geven door er naam aan te geven. 

De Post
Het gebouw 'De Post' bevindt zich aan de zijde van de Hoge Ham en bestaat uit een combinatie van een commerciële plint en wonen op de verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een commerciële ruimte van ca. 520 m² en is zo ontworpen dat het eventueel opgesplitst kan worden in 2 of 3 verschillende ruimtes. Op de eerste en tweede verdieping worden in totaal 6 appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn georiënteerd op de Hoge Ham en hebben een entree met trappenhuis en lift aan de zijde van de nieuwe steeg. 

De Nijverheid
De nieuwbouw 'De Nijverheid' is gelegen aan de zijde van de Dr. WIllem Dreeslaan en bestaat uit 12 appartementen en 2 penthouses. Op de begane grond van dit gebouw is ruimte voor ca. 18 parkeerplaatsen en 14 bergingen voor de bovengelegen appartementen. De appartementen zijn gelegen op de eerste-, tweede- en derde verdieping en de penthouses bevinden zich op de vierde verdieping. 

Parkeren
In totaal worden er in het plan ca. 52 parkeerplaatsen aangelegd ten behoeve van de nieuwbouw en ter compensatie van de bestaande parkeerplaatsen. 

Heeft u interesse?
Wij zijn niet langer betrokken bij het vervolg van dit project.

Voor meer informatie over verkoop, verhuur en de realisatie van dit project, verwijzen wij u graag naar Van den Bosch Makelaars in Dongen.