Direct naar project

Klik hieronder op een plaats om de projecten in deze plaats te bekijken.

Alphen (NB)

Amersfoort

Apeldoorn

Baarn

Barneveld

Barneveld

Bennekom

Breda

Bunschoten

Bunschoten-Spakenburg

Dongen

Driebergen

Ede

Elden (Arnhem)

Elst (GLD)

Ermelo

Etten-Leur

Harskamp

Hengelo (GLD)

Heteren

Kaatsheuvel

Kesteren

Kesteren

Kootwijk

Kootwijkerbroek

Lunteren

Nieuwegein

Nijkerk

Nijkerkerveen

Nunspeet

Oene

Putten

Raamsdonk

Renkum

Renswoude

Rijen

Roermond

Roosendaal

Scherpenzeel

Soesterberg

Terheijden

Tiel

Utrecht

Veenendaal

Velp

Voorthuizen

Vught

Wageningen

Waspik

Wekerom

Wouw

Zutphen

Zwartebroek

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel Bedrijvenpark Kaatsheuvel

Bedrijfsverzamelgebouw op Bedrijvenpark Kaatsheuvel

De gemeente Loon op Zand is gestart met de uitgifte van het nieuwe bedrijventerrein “Bedrijvenpark Kaatsheuvel”. Aan de Westzijde van het huidige bedrijventerrein (De Kets West) wordt in de komende jaren een uitbreiding van ca. 6,5 ha gerealiseerd. Het bedrijvenpark zal een modern en representatief werkgebied worden met duurzame kwaliteit.

Wij werken samen met de gemeente Loon op Zand aan de ontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw. Het betreft een ontwikkeling waarbij flexibiliteit en keuzevrijheid centraal staat. De verschillende bedrijfsunits zullen zowel te koop als te huur worden aangeboden. Toekomstige gebruikers kunnen besluiten om 1 unit te betrekken of meerdere units aan elkaar te koppelen zodat een grotere unit ontstaat. Samen met de architect hebben wij een aantal gevelvarianten bedacht, waardoor de eindgebruikers de gevelindeling kunnen kiezen die het beste bij de bedrijfsvoering of uitstraling van het bedrijf past.

Het gebouw zal bestaan uit een aantal representatieve kopunits waarin showroom-/kantoorruimte gecreëerd kan worden. De overige ruimtes zijn meer geschikt voor opslag en lichte productiewerkzaamheden. Er zijn al units beschikbaar vanaf ca. 85 m² bvo.

De komende weken zullen wij de plannen bouwkundig verder uitwerken en ons richten op de prijsvorming. Wilt u op de hoogte gehouden worden over deze ontwikkeling,laat dan geheel vrijblijvend uw gegevens achter in onderstaand formulier.

Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact opnemen met De Bunte, bereikbaar op telefoonnummer: 076-5991781