Direct naar project

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel Bedrijvenpark Kaatsheuvel

Bedrijfsverzamelgebouw op Bedrijvenpark Kaatsheuvel

De gemeente Loon op Zand is gestart met de uitgifte van het nieuwe bedrijventerrein “Bedrijvenpark Kaatsheuvel”. Aan de Westzijde van het huidige bedrijventerrein (De Kets West) wordt in de komende jaren een uitbreiding van ca. 6,5 ha gerealiseerd. Het bedrijvenpark zal een modern en representatief werkgebied worden met duurzame kwaliteit.

Wij werken samen met de gemeente Loon op Zand aan de ontwikkeling van een bedrijfsverzamelgebouw. Het betreft een ontwikkeling waarbij flexibiliteit en keuzevrijheid centraal staat. De verschillende bedrijfsunits zullen zowel te koop als te huur worden aangeboden. Toekomstige gebruikers kunnen besluiten om 1 unit te betrekken of meerdere units aan elkaar te koppelen zodat een grotere unit ontstaat. Samen met de architect hebben wij een aantal gevelvarianten bedacht, waardoor de eindgebruikers de gevelindeling kunnen kiezen die het beste bij de bedrijfsvoering of uitstraling van het bedrijf past.

Het gebouw zal bestaan uit een aantal representatieve kopunits waarin showroom-/kantoorruimte gecreëerd kan worden. De overige ruimtes zijn meer geschikt voor opslag en lichte productiewerkzaamheden. Er zijn al units beschikbaar vanaf ca. 85 m² bvo.

De komende weken zullen wij de plannen bouwkundig verder uitwerken en ons richten op de prijsvorming. Wilt u op de hoogte gehouden worden over deze ontwikkeling,laat dan geheel vrijblijvend uw gegevens achter in onderstaand formulier.

Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact opnemen met De Bunte, bereikbaar op telefoonnummer: 076-5991781