Direct naar project

Hoek Raadhuisstraat Van Leuvenlaan

Alphen (NB) Alphen Raadhuisstraat 15/hoek Van Leuvenlaan

In ontwikkeling: 10 appartementen en 2 winkels

Midden in het centrum van Alphen (NB), op de Hoek van de Raadhuisstraat en de Van Leuvenlaan, staat een voormalige woonwinkel met bovenwoning. De Bunte Vastgoed Zuid BV heeft het voornemen op deze locatie een kwalitatief hoogwaardig maar kleinschalig complex te realiseren bestaande uit 10 appartementen en 2 winkels.

De 10 appartementen variëren van ca. 80 m² tot 125 m² woonoppervlakte. De appartementen hebben een royale woonkamer/keuken, twee slaapkamers, grote badkamer, voldoende bergruimte en zijn voorzien van een ruime buitenruime. Het gebouw wordt voorzien van een lift waardoor de appartementen voor verschillende doelgroepen interessant zijn. Elk appartement krijgt een eigen parkeerplaats en een berging op het buitenterrein.

De 2 winkels zijn gesitueerd op de begane grond en gelegen op de hoek van de Raadhuisstraat en langs de Van Leuvenlaan. De winkels hebben een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 133 en 113 m².

De ligging van dit project midden in het centrum van Alphen en binnen loopafstand van alle voorzieningen, mag geweldig genoemd worden.

Om de realisatie van deze appartementen mogelijk te maken is een wijziging van het bestemmingsplan nodig.

Heeft u belangstelling in het kopen of huren van één van de appartementen of winkels, dan kunt u zich via het belangstellendenformulier vrijblijvend aanmelden. U wordt dan geïnformeerd over de voortgang van dit project.

Meld u aan als belangstellende