Direct naar project

De Bunte Virtual Reality App

Wij willen toekomstige bewoners van een nieuwe woonwijk graag de geplande wijk laten ervaren. De gewenste beleving kunnen we niet realiseren door de bouwplannen op verouderde 2D of zwart-wit bouwtekeningen te weergeven. Daarom benutten wij nieuwe technologische mogelijkheden, in de vorm van een gratis App.

De technologische ontwikkelingen en mogelijkheden in het weergeven van bouwplannen gaan snel. Als ontwerpteam hebben wij daar dankbaar gebruik van gemaakt. Nieuwbouwwijken die nog gerealiseerd gaan worden, worden vanaf het schetsontwerp opgezet in een virtuele 3D-omgeving. Hierdoor kunnen wij kopers door middel van een CardBoard (lees: kijkdoosjes) en De Bunte Vastgoed App de nieuwe wijk laten beleven

Op deze pagina kunt u de App downloaden op uw smartphone (Android of Apple). Start de APP, plaats de smartphone in de CardBoard en u zult de woonwijk beleven alsof u zich daar reeds bevindt. Hebt u geen CardBoard tot uw beschikking, dan kunt u de instellingen eventueel wijzigen naar een vereenvoudigde weergave. Daardoor blijft het altijd en overal mogelijk om de wijk te kunnen bekijken. Hebt u van ons een CardBoard ontvangen? Dan kunt u het bouwpakket in elkaar zetten onder begeleiding van de instructievideo.

Met De Bunte weet u vooraf beter waar u straks aan toe bent.

Download onze app in de App store of de Play store via onderstaande knoppen.

Download de Bunte App in de App Store
Download de Bunte App in de Play Store
 
 

 

Bekijk hieronder een video met instructies om de Google Cardboard in elkaar te zetten.